• thumb Voor het Senior Zomerparkfeest op vrijdagmiddag 27 augustus zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Omdat er maar een beperkt aantal bezoekers in de Grote Tent passen, worden als enige voor dit Zomerparkfeest-programmadeel kaarten verkocht à 7 euro en geven recht op een kop koffie met een stuk vlaai en twee consumptiebonnen. 
De kaarten zijn te bestellen op de website van Stichting Open Bejaardenwerk (SOB), www.sobvenlo.nl of bel Frans Faessen 077-3821574 of Jac Ebus 077-3515458.

    

Het is voor de 10e keer dat deze Seniorenmiddag door de SOB en de Stichting Zomerparkfeest Venlo georganiseerd wordt. De SOB is in augustus 1972 opgericht met als voornaamste doelstelling het voorkomen van eenzaamheid van senioren. Het Zomerparkfeest heeft een convenant getekend met Stichting Open Bejaardenwerk (SOB), waarin de samenwerking voor de komende jaren wordt vastgelegd. Het Senior Zomerparkfeest wordt al jaren in samenspraak met het SOB georganiseerd.     Op het Senior Zomerparkfeest zullen dit jaar Festina Lente, Marco & Sandra, Hommelschoor Zuskes, Bert van den Bergh, Resi Coumans, Jennifer Dibbits, Pierre Cnoops en Neue Fünf optreden. De middag begint om 13.30 en eindigt om 17.30.