• thumb De populaire Venlose band (zoemaar) opent het 35ste Zomerparkfeest. In een speciale XXL-bezetting met gasten en een blazerssectie klinken hun Venlose hits nog net wat grootser. Daarnaast is er plek voor (zoemaar xs), een nog te vormen band van jonge muzikanten die tijdens het concert van (zomaar xxl) een nummer van de band covert. Voor (zoemaar xs) wordt gezocht naar talent tot 14 jaar oud. Speel je dus een instrument of kun je heel goed zingen en wil je optreden op het hoofdpodium van het Zomerparkfeest: grijp je kans!

    Net als vorig jaar opent het Zomerparkfeest met een Venlose ouverture. (zoemaar xxl) wordt een bijzondere show met onder andere Baer Traa, Juulke Titulaer en Roger Corneille als extra vocale ondersteuning. Daarnaast wordt de zevenkoppige band aangevuld met Sjoerd Rutten op percussie en de blazerssectie van Instant Brass. (zoemaar) is de populairste Venlose band van het moment. In een propvolle Venlonazaal presenteerde de groep eerder dit jaar eindelijk hun eerste cd, met daarop veel nieuw materiaal en een nieuwe richting; minder Vatelaovend en meer dialectpop.

    Voor (zoemaar xs) selecteert de band zelf jonge talenten voor het spelen van de hit 7.03 tijdens hun show op het hoofdpodium. Ben jij 14 jaar oud of jonger en wil je meedoen met (zoemaar xs), meld je dan aan via auditie@zoemaar.nl. Je krijgt dan meer informatie, zoals een mp3 van het nummer, de tekst en het akkoordenschema. De audities zijn op zondag 19 juni (tijdens Lekker Venlo) in het Julianapark ter hoogte van de speeltuin. Die dag zullen dan ook meteen de zeven mini-Zoemaar-bandleden bekend worden gemaakt. Daarna volgen een aantal repetities onder leiding van de (zoemaar)-leden zelf.

    (zoemaar)